GYIK

Ismerje meg alaposabban termékeinket és kapjon választ rendeléssel, fizetéssel és szállítással kapcsolatos kérdéseire. További kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

A technológiáról

Mi a liposzóma?

Mikroszkópikus méretű, 20-30 nm átmérőjű foszfolipid kettős membránnal rendelkező gömbszerű, belülről üreges részecske, ami nagy hatékonysággal képes a hatóanyagokat a célsejthez vagy célszövethez szállítani.

Hogyan működik? Miért hatékony a liposzómás technológia?

Nanotechnológiás eljárás segítségével a hatóanyagokat liposzómákba zárják, így minimalizálják az emésztőrendszerbe jutás során fellépő bomlás miatti veszteséget. A célsejthez való eljutáskor a liposzóma összekapcsolódik a sejtmembránnal így közel 100% a biohasznosulás. A technológia segítségével nagymértékben csökkenthető az egyéb szervek (pl. máj) terhelése is.

Fizetésről és a szállításról

Hogyan tudok fizetni?

A webshopon bankkártyával (VISA, MasterCard, AMEX) vagy mobilfizetéssel (Apple Pay). Utánvéttel készpénzben vagy kártyával a futárnál.

Hogyan rendelhetek?

A rendelés leadása előtt hozz létre egy fiókot. A termékek kosárba helyezése után el kell fogadni az általános szerződési feltételeket, majd megadhatók a szállítási és fizetési adatok.

Tudok utánvéttel megrendelést leadni?

Igen. Ehhez ki kell választani a készpénz fizetési módot.

Fizethetek bankkártyával a futárnál?

Bankkártyával és készpénzzel egyaránt lehet fizetni a GLS futárnál.

Kapcsolattartói űrlap