Megérkezett az étrend-kiegészítők új generációja!

 

Feltehetjük a kérdést, hogy miért lenne szüksége étrend-kiegészítőkre azoknak, akik kiegyensúlyozott és alapvetően egészséges életet élnek. Erre válaszunk az, hogy a liposzómás étrend-kiegészítők helyes alkalmazás esetén igen hasznos kiegészítői lehetnek a tudatos életmódnak. Arról nem is beszélve, hogy felgyorsult világunkban megnövekedett teljesítménykényszerrel találkozunk mindennapjaink során, illetve gyakran előfordulhat, hogy nincs időnk mozgást beiktatni hétköznapjainkba és a nagy rohanásban sem mindig valamilyen superfood elfogyasztására helyezzük a hangsúlyt.

webbeteg

Ha úgy döntünk, hogy kipróbálnánk valamilyen gyógynövény és vitamin alapú készítményt, akkor mégis milyen terméket válasszunk? Itt jön képbe a korábban említett liposzómás technológia, ugyanis a liposzómák hozzájárulnak ahhoz, hogy a tablettákban található tápanyagok a lehető leghatékonyabban, rendkívüli biohasznosulással jussanak el a véráramba és fejtsék ki jótékony hatásukat ott, ahol a leginkább szükséges. A tablettát körülvevő foszfolipid membránnak köszönhetően a liposzómák vízben oldható és oldhatatlan molekulákat is képesek hordozni.

A stresszes életmód elég gyakran rányomja bélyegét a külsőnkre is, legyen szó akár bőrproblémákról, akár pedig a súlyingadozásról. Mind nők, mind pedig férfiak esetében okozhatnak aknékat vagy miteszereket a hétköznapok megpróbáltatásai. Nekik ajánljuk L801 Skin day készítményünket, amit azért hoztunk létre, hogy regenerálja a bőrt és az egész testet. Azoknak pedig, akik az optimális testsúly eléréséhez keresnek segítséget E663 Weight Factor kapszulánkat javasoljuk.

Az oxidatív stresszre  jelent megoldást Hesperidin 100 étrend-kiegészítő termékünk, ami emellett hatásos lehet visszér, érelmeszesedés és premenstruációs fájdalmak esetén is. Gaba 50 készítményünk, a nem olyan régen felfedezett szupermolekula, a gamma-aminovajsav jótékony hatásaival örvendezteti meg fogyasztóját. További kapszuláink az immunrendszerünk általános erősítéséért és a női és férfi reproduktív egészségért felelnek.

Ismerje meg 14 termékünket és használja ki óriási nyitási csomagkedvezményeinket weboldalunkon!

forrás: https://www.webbeteg.hu/cikkek/pr/28725/megerkezett-az-etrend-kiegeszitok-uj-generacioja

Vissza a blogba